Autokorjaamopalvelut Salossa

Saat meiltä monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut Salon toimipisteellämme. Palveluihimme lukeutuvat muun muassa diagnostiikka, ilmastointihuollot, jakohihnojen vaihdot, määräaikaishuollot, jarruhuollot, katsastukset, öljynvaihdot, pakokaasutestit, tuulilasien vaihdot, Eberspächer-autolämmittimien asennus ja huolto, sähkötyöt sekä kaikki muut korjaustyöt. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkisiä ja -mallisia autoja valmistusvuodesta riippumatta.

Sähkötyöt vuosikymmenien kokemuksella

Nimemme mukaisesti olemme erikoistuneet juuri sähköpuolen töihin. Teemme sähkötöitä (asennuksia ja korjauksia) henkilö- ja pakettiautoihin, veneisiin ja tarvittaessa myös muihin sähkölaitteisiin. Myös latureiden ja starttien korjaukset kuuluvat palveluumme.

Monipuolinen tarvikevarasto nopeuttaa palvelua

Käytössämme on monipuolinen tarvikevarasto, josta saamme akut, polttimot, johdot, kaapelit, ilmastoinnin kompressorit, lämmittimet, työ- ja lisävalot, peruutuskamerajärjestelmät, starttimoottorit ja laturit sekä muut vastaavat tuotteet nopeasti ja kätevästi. Jos jotakin tiettyä osaa ei kuitenkaan löydy suoraan, tilaamme sen pikatoimituksella.

Ota yhteyttä!

Salon Autosähkön autohuolto- ja autokorjaamopalvelut ovat vain yhden yhteydenoton päässä – kerro meille, minkälaista huolto- tai korjauspalvelua voimme tarjota juuri sinulle!

Örninkatu 8, SALO

Yhteystiedot

Salon Autosähkö
Örninkatu 8
24100
SALO
salonautosahko@netti.fi
www.salonautosähkö.fi

Ebercpächer

Olemme Eberspächer-autolämmittimien valtuutettu asennus- ja huoltoliike.