Täyden palvelun autohuolto!

Salon Autosähkö

Moottorioptimointia Salossa

Moottorioptimointi, eli ns. auton lastutus ja chiptuning, on varminta teetättää Salon Autosähkössä, sillä käytössämme on laadukas ja turvallinen auton ohjelmointilaitteisto ja ammattitaitoiset tekijät. Moottorioptimointi tarkoittaa moottorin ohjausyksikön muokkausta. Tuo autosi meille moottoriohjelmointiin ja paranna auton suorityskykyä reippaasti. Kiihtyvyyden ja väännön parantuessa myös ajomukavuus ja -turvallisuus parantuvat. Lisäksi polttoaineenkulutus vähenee mukavasti. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi niin halutessaan. Työllämme on 100 % tyytyväisyystakuu. 

Tervetuloa Optimoimaan Autosi!

Vaikuttaako ohjelmointi katsastukseen?

Ohjelmoinnilla ei ole vaikutusta päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen. 

Tyytyväisyystakuu

Annamme moottorin ohjelmoinnilla kattavan tyytyväisyystakuun 7 päivän ajaksi. Ellet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin ja autosi takaisin "normaaliksi". Takuumme koskee sarjavalmisteisia autoja ja se myönnetään ohjelmalle, tehdylle työlle ja toimivuudelle. Autossasi oleva vika, joka estää ohjelmoinnin toimivuuden ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin. 

Ohjainlaitteen päivitys

Huomioithan, että emme ole vastuussa ohjainlaitteen päivityksestä huollossa silloin, kun se korvaa aiemmin asentamamme ohjelman. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista erikseen.  

Vastuusta ja takuusta

Saat asennustöille ja käytetyille komponenteille takuun. Emme ole vastuussa ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli se rikkoontuu esimerkiksi huoltotöiden tai sähköhäiriön seurauksena. Myöskään mekaaniset viat eivät ole takuun piirissä.

Optimoinnin vaikutus mahdolliseen takuuseen

Ajoneuvon haltijan ja tai omistajan on selvitettävä itse ohjelmoinnin vaikutuksesta takuuseen maahantuojalta tai ajoneuvon edustajalta. Emme ole vastuussa takuun raukeamisesta. Tutustu myös Trafin kantaan moottorin ohjelmoinnista.

Vastuu häiriötilanteessa

Jos epäilet ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan tekemästämme ohjelmoinnista, ota viipymättä yhteyttä meihin. Salon Autosähkö tarkastaa ajoneuvon toiminnan ja esiintyvän häiriön. Korjaamme veloituksetta ohjelmaan liittyvät ongelmat Vastuu / Takuu-pykälän mukaisesti. Mikäli vika ei riipu ohjelmoinnista, veloitamme vianhausta hinnaston mukaisesti. Annamme myös edullisen korjausarvion esiintyvästä viasta. 

Vinkki: Olemme havainneet yrityksiä, jotka tarjoavat ohjelmointia huomattavan edullisesti. Laadukas ohjelmointilaitteisto on kuitenkin arvokas, joten kyseessä on suurella todennäköisyydellä "kopiotyökalu", jolla ei ole suositeltavaa eikä turvallista ohjelmoida arvokasta ajoneuvoa. Vältäthän tällaisia pajoja ja tuo autosi ohjelmoitavaksi laadukkaasti.

Ota yhteyttä - Salon Autosähköstä moottoriohjelmoinnit ammattitaidolla!

Kun toiveena on kiihtyvyyttä, vääntöä ja säästöjä polttoainekulutukseen, kannattaa harkita Salon Autosähkön suorittamaa asiantuntevaa moottorioptimointia. Katso yhteystietomme tai soita suoraan numeroon: 02 731 3362

Katso optimoinnin vaikutukset autoosi:

Optimoiautosi.fi